"Наистина ли сексът е по-як, когато сте вързани за леглото?", споделя мен.бг. Смяташ, че в спалнята, до гардероба, е перфектното място за секс люлка...    

Ок, но освен, ако не искаш да ги пробваш сам, трябва да си сигурен, че и тя е съгласна. Това са няколко предложения, които могат да ти помогнат да задоволиш любопитството си.    

Интро Подходи дипломатично и подпитай предварително какво е нейното отношение към играчките за възрастни.  

Тя трябва да е сигурна в две неща. Първо, че ползването на секс играчки е напълно нормално. Второ, това не означава, че сексуалният ви живот е скучен, а напротив – с интерес търсите нови неща.    

Какво е това зайче? Онзи ден гледах едно списание и там пишеше за вибратор-заек. Ти знаеш ли какво е това, слънце мое?   Защо ще проработи? Това е много добра възможност да провериш точно колко прегръща идеята. Естествено, отговора Не, но звучи гадно би бил леко обезсърчаващ.  

Освен това ще погалиш самочувствието й – тя ще има възможност да те научи на нещо, което не знаеш. Ако успееш да включиш в разговора и Какво можем да правим с него заедно шансът ти става доста добър.

И аз искам като нейния вибратор! Алекс от горния офис си има нова приятелка. На втората им вечер тя добавила и вибратор, с което направо го шашнала.  

Защо ще проработи? Първо, и други го правят означава, значи е нормално. Второ – жените не ходят на фитнес, за да изглеждат добре за теб, а за да се сравняват с другите. Ако тя знае, че друга е обрала овациите, няма да може да спи спокойно.     Сексът и градът Най-крайният вариант е да намериш първи сезон на Сексът и градът (ако все още можеш да търпиш четирите патки). Пускаш случайно девета серия, където Шарлот (единствената, която става) се влюбва в господин перлен заек.

 Защо ще проработи? Ако гледате друг епизод преди това може и да не усети плана. А когато Шарлот се заиграе, на нея ще й е напълно ясно какво си мислиш. Просто трябва да я убедиш, че и тя си мисли същото.

TrafficNews.bg

Още новини ТУК