Живеем в общество, в което ценности почти липсват и в което не се спазват никакви правила. Общество, в което всеки живее както му харесва и то почти без да се съобразява с това какво мислят останалите, но и в такова, в което обичаме да съдим и поучаваме другите.

Интимният контакт е нещо, което се случва между двама души и всеки опит на страничен човек да се забърка в тези отношения е недопустим. Правилно или грешно – кой може да го заяви със сигурност? На първа среща – защо не?

Ако сте привлечени от човека, ако и двамата го искате – защо не ?

Хората обикновено се делят на две мнения по този въпрос. Едните дават мнение, че за интимният контакт трябва да се изчака, да се даде време на двамата партньори да се поопознаят, да разберат имат ли общи неща по между си и чак след всичко това да бъдат интимни.

Другата група хора разсъждават по следния начин – рано или късно ще бъдат заедно, защо да не е още сега, при положение, че го искат и двамата. И без това е възможно ако не си паснат в леглото, връзката изобщо да не потръгне.

В общи линии и двете мнения имат своята положителна и отрицателна страна, и в двете позиции има по нещо вярно.

Ето и фактите – няма подходящо и неподходящо време да се отдадеш на някого. Кога ще се случи – на първа, на трета или на 10 среща, можете да си решите само вие. Всичко това е толкова относително, та едва ли някой може да дава мнение по въпроса и да твърди със сигурност, че е правилното.

Вярно е, че очакването увеличава желанието, но в никакъв случай не е гаранция, че ако правите секс на първата среща, другия няма да ви възприеме сериозно.

Сексът е нещо, което рано или късно се случва между двамата партньори. Доста е обсъждана и осъждана тази тема. Колко е грешен сексът на първа среща, как това показва „леко” отношение към живота, как изгубвате уважението на другия (особено ако сте жена).

От всичко, което се е изприказвало по въпроса, единственото вярно нещо е, че сексът на първа или на десета среща задължително трябва да бъде с предпазни средства, за да няма нежелани последствия след това.

 

Източник: ezine.bg