Нещата между чаршафите могат да станат доста скучни, ако вие си поставяте граници и се придържате към едни и същи секс пози. Ако сте готови за нещо ново, то имаме страхотна и гореща идея.

Тази техника за подчинение е идеалния начин за двойките да изследват своите тъмни желния, граници и дори недостатъците си в леглото.

„Заключена надолу” позата е изключително подходяща, защото се дава възможност за много извъртания и извъртания, базирани на подчинение и доминация.

Ето как овладявате сексуалната поза!

За да влезете в позата, просто легнете по гръб и вдигнете краката си във въздуха.

Накарайте партньора си да коленичи над вас, като повдигне краката ви върху раменете им и върти гърба ви за по -дълбоко проникване.

Ако искате да добавите малко BDSM усещане, опитайте да използвате белезници или ограничители, за да фиксирате ръцете си към леглото. По-смелите могат да добавят и ограничители за глезени, които да придържат краката ви повдигнат във въздуха. Тук могат да се добавят и всякакви маски, било то само заслепяващи или покриващи изцяло лицето ви. Това ще придаде повече чувственост на всичко случващо се, защото ще изостри сетивата ви. А партньорът ви може да опита и нови докосвания, не е нужно да се съсредоточава само върху гърдите и половите органи.

Разбира се, преди да опитате нещо подобно имаме единсъвет, важно е да го направите с някой, на когото имате доверие.

Не забравяйте да разговаряте с партньора си и да изберете  стоп дума, която да използвате по време на BDSM игра.

Смята се че тази секс поза е чудесна за дълбоко проникване, достигайки точно G-точката.

Учените твърдят, че към края на 2020г., търсенето на „Какво е BDSM?” се е повишило със 70%.

Откриването на BDSM игрите – подчинение, робство, доминация, връзване и дори причиняването на лека болка (при тези, които го желаят) може да възроди сексуалния ви живот. Трябва само са изключите стереотипите си и да си позволите по разкрепостено мислене.