Едно въпросче – знаеш ли, че по последни данни нивата на тестостерон и при двата пола се покачват при понижаване на температурите? Тоест, макар всички да сме убедени, че топлото време ни кара да се размечтаваме за секс, всъщност зимата е топ похотливият сезон? Е, сега е моментът да тестваш в детайли доколко е вярно това! Пусни се по ред на списъка ни с еротични маневри – от чисто техническо-стимулиращи до романтично-разпалващи – и засичай по скалата на страстния термометър какво се случва. Дори теорията със студеното страсто-взривяване да не се окаже 100% работеща в твоя случай, поне ще знаеш, че си дала всичко от себе си на олтара на похотливата наука. Естествено, имаш право на импровизации-комбинации, лирични, пардон, еротични отклонения и допълнения към списъка. Нека да е лято-о-о... поне в спалнята ти! 

1.Спретнете си нощ-маратон на мръсни филми в 69 стил. Обясняваме: докато единият гледа, другият му прави френска любов. И когато стане твърде напечено, разменяте ролите. Ако не държите толкова на висока кинематографична, колкото на парещо-еротична стойност, направо се гмурнете в XXX секцията. Как да не се вдъхновите от примера на екрана?

2.Какво правиш, когато искаш да привлечеш вниманието на някой мъж? Ами, опитваш се да уловиш погледа му и да го задържиш, защото продължителният визуален контакт на подсъзнателно ниво излъчва посланието: "Това, което съзерцавам дълго, ми харесва много!". Същото правило важи не само в бара, но и в леглото. Премреженият поглед покачва в пъти нивата на възбудата при мъжете, така че докато си иззела френската инициатива, или пък прокарваш прелъстително ръце по тялото си, гледай предизвикателно гаджето си в очите. 

3.Докато му правиш френска любов, сложи огледало странично, така че да отразява телата ви. Той ще разполага със супер вдъхновяваща гледка.

4.Не подценявай доброто старо романтично хранене уста в уста, което има супер сладък, едновременно страстен и забавен ефект. За увертюра "сервирай" грозде или чери доматчета – плъзни ги с език и зъби по гърдите на половинката си, нагоре по супер чувствителната площ на шията и накрая ги отрий по устните му, преди да се слеете в целувка, която да му прехвърли плодчето. Продължете в същия дух с основното ястие и за десерт минете на класиката - шоколадови бонбони, сметана и шампанско. Какво празнувате ли? Ами, любовта и страстта си.

5.За да превърнеш крайната му точка в експлозивен взрив при ръчна работа, нежно притисни основата на пениса за около 5 секунди преди финала му, включи паралелно език, после отпусни и… довърши.

6.Затвори очи, отпусни глава назад, открехни устни и започни бавно и предизвикателно да се самодокосваш пред очите на гаджето си. Той ще се почувства като VIP зрител на невероятно гореща шоу програма... на всичкото отгоре с включена консумация по-късно.

7.Направи секса в изправен стоеж една идея по-лесен, като застанеш на малка домакинска стълбичка, така че тазовете ви да са на едно ниво. Закрепи я плътно до стената, а ти самата увий единия си крак около кръста на гаджето си, докато той трябва да сключи ръце под задните ти части като люлка. Вече може да си позволите правостояща наслада, чупеща всички похотливи "отвесни" рекорди. 

8.Проучи възможностите за страстни действия на територията на офиса. Това определено е похотлив епизод, който не се забравя.

9.Мъжете също обичат да бъдат галени и докосвани продължително, така че отдели време за един масаж от глава до пети, включващ не само ръчни, но и устно-езикови маневри. Половинката ти ще се разтопи от удоволствие.

10.Докато той ти прави френска любов, хвани ръката му, поеми един от пръстите му с устни и плъзни език по него, имитирайки фелацио. Това ще го вдъхнови за още по-усърдни действия. 

11.Използвайте овлажнител със затоплящ ефект.

12.Прибавете следната сладка конфигурация към страстния си репертоар: възседни го, наведи се напред и легни на гърдите му. Изнеси единия си крак долу до леглото и стъпи за опора. После изпъни другия и го пъхни между неговите крака. Препусни в галоп, триейки се по цяла тазова ширина и дължина в него.

13. Мислиш, че си на тоталния връх на щастието в мига, в който половинката ти ти прави френска любов? Е, помоли го да започне да изписва осмица с език и пак ще си говорим за измеренията на чувствената орална нирвана – стига след тази маневра да не си тотално изгубила и ума, и дума.

14.Предизвикайте се в продължение на месец да правите секс всеки ден. Ежедневният страстен режим нажежава либидото ви, водейки до ефекта на О-о-ргазмено домино-о-О.

15.Преди да се отдадете на палав екшън, си вземете заедно душ и си направете взаимен масаж с ароматен скраб. Топлата пара и разтриването ще увеличат притока на кръв към кожата и ще настроят окончанията на нервните ви клетки в режим "нащрек". Резултатът: сетива, изострени дори за нежните като перце докосвания.

16.По-често сядай или лягай в скута на твоя човек, докато сте вкъщи пред телевизора. Тази адски простичка маневра ще му достави удоволствие, защото в нея ти де факто си в обятията му, в подчинена позиция.

17. Изпробвайте да се връзвате на смени в леглото с най-обикновени копринени шалчета. Ако играта на власт особено ви хареса, огледайте какви атрибути се предлагат по темата в сексшоповете.

18.В студен, мрачен и почивен ден си набележете 5 местенца в апартамента си и се предизвиквайте един друг да правите секс във всяко едно от тях преди залез.

19.Мини отгоре и се разположи така, че да притиснеш ръцете и торса на твоя човек. Докато той си лежи неподвижно, ти започни да извиваш бедра по посока на часовниковата стрелка, после смени с обратни кръгчета. Тези чувствени амплитуди ще му замаят главата.

20.Поиграйте си на порно звезди, като вкарате камера в спалнята си. След това обаче задължително изтрийте записа.

21.Направете си взаимно масаж на задните части. Ако се приложи достатъчно натиск върху тази група мускули, те ще се окажат изненадващо отзивчиви, чувствителни и чувствени.

22.Дай си дума, че поне веднъж седмично ще обличаш нещо по-секси вкъщи.

23.Пусни като фон някой ХХХ филм и го остави да озвучава атмосферата и да ви вдъхновява - ще получите смътното разпалващо и неприлично усещане, че сте част от оргия.

24.Има една легенда, че всяка седма океанска вълна е най-силна. Надали е вярно, но пък може да си поиграете на "направи като вълната", просто за идеята. За целта всеки 7-и тласък трябва да е максимално проникващ, пардон, проникновен. Готови ли сте за седмата вълна?

25.Факт е, че женските задни части оказват непреодолим магнетичен ефект върху мъжете, срещу който те са просто безсилни. Използвай това в своя полза със следното елементарно правило за съблазняване. Докато сте някъде на обществено място, се притисни с гръб към твоя човек и когато той те прегърне, незабележимо раздвижи таз. Погледнати отстрани, вие просто сте се гушнали целомъдрено. Чудно защо ли обаче половинката ти изведнъж започва да те притиска все по-силно и по-силно?

26.Има едно-единствено нещо, което е още по-секси от голото женско тяло. И това е полуголото женско тяло. Ако не свалиш бельото си по време на еротичния екшън, а просто го издърпаш встрани, това ще даде нов горещ тласък на нещата. Защото освен чисто визуалната наслада от дантелите, през които прозира кожата ти, сексът в полуоблечено състояние съдържа посланието "Толкова се искаме, че нямаме време даже да се съблечем!". Не е ли страхотно, че сте най-горещата двойка на света?

27.Похотлива бележка-комплимент за предната нощ, оставена на възглавницата му сутринта, определено ще го накара да се усмихне. Макар че после може да не си го признае.

28.Едно трикче за невероятна крайна точка, което работи при всеки мъж: плъзваш два пръста зад тестисите, докато не уцелиш малка падинка. Това е перинеумът - местенце, отключващо огромна вълна удоволствие в мъжкото тяло. Важното е да посегнеш към него, когато половинката ти е вече на финалната права. Един масаж в кръгови движения около 20 секунди ще го изпрати в чувствена нирвана.

29.Твоят човек си пада по ездачката? Нищо чудно! Мъжете обожават тази конфигурация, защото в нея ти им показваш колко много ги искаш. Докато те блажено си мързелуват. Ето една екстра към позата, която ще накара половинката ти да изгуби и ума, и дума: вземи чорапогащник и предварително го завържи на две-три места. В разгара на екшъна нежно го увий около мястото на сливането ви, без да стягаш и връзваш.

30.Разнообразявайте! Повечето време в леглото си стоите в една и съща поза? Няма нищо лошо в това, щом и двамата си я обичате. Лошото е, че ние хората лесно и бързо се привързваме към познатите неща. Лежим си на старите лаври и често ни е страх да пробваме нещо, в което може и да се издъним. Така сами се затваряме в невидима клетка, а де факто светът (и сексът) е пълен с още неизброими усещания, които ни чакат - някои от тях особено сладки. Надъхай се с тази мисъл и смело разшири еротичния ви репертоар. Ако маневрата няма успех, не е станало нищо фатално. А ако има... е, тогава и на двамата ще ви стане... още по-хубаво.

31.В разгара на тласъците го сграбчи за задните части и го придърпвай в синхрон към себе си. Това без думи му обяснява колко много го искаш. Има 100% ефект!

32.Защо мъжете полудяват по гледката на жена, ядяща сладолед или банан? Елементарно, защото препратката към фелациото е очевадна. Използвай подобни жестове – това ще побърка половинката ти. Да кажем, че вместо целомъдреното избърсване със салфетка, в ресторанта си оближеш и засмучеш пръста или устните. Внимание: ключът за похотливо въздействие на всички тези миниатюрни маневри е погледът. Докато ги правиш, гледай гаджето си директно в очите – така му даваш да разбере, че жестът не е случаен. И на всичкото отгоре е предназначен за него.

33.Докато сте в кучешката, разтвори показалеца и палеца на едната си ръка, така че да образуват буква Л. След което ги пъхни като допълнителен похотлив клин в мястото на сливането ви за стонопораждаща тръпка и за двамата.

34.Събуди похотливия апетит на всичките му сетива с леки, деликатни, едва-докосващи-кожата-му целувки по цялото му тяло – от челото до пръстите на краката му.

35.Прати му няколко sms-а с неприлични обяснения какво би искала да направи с теб довечера. Без увъртания и недомлъвки. Гаранция, че ще даде всичко от себе си, за да изпълни желанията ти.

36. Две думи: гореща вана. Още две: за двама.

37.Определете си нощ на "сляпа баба". Обещайте си да не сваляте лентичката от очите през цялата нощ и да не бързате. Идеята е "зрящият" бавно да разпали всички ерогенни зони на другия, като пробва възможно най-голям набор движения. На бас, че "сляпата баба" ще усети цялата еротична сесия по коренно нов начин. На следващата нощ разменете ролите. P. S. Още по-добре, ако включите кадифени ръкавици, копринено шалче и перце в "ласкавия" репертоар.

38.Докато се прибирате вечер към къщи с колата, спрете в някоя усамотена пресечка или паркинг. И се преместете на задната седалка.

39.Целувайки го, прокарай пръсти лекичко по вътрешната част на ръката му. Внимателно, колкото нежно да одраскаш с нокти деликатната кожа. Това ще го накара да затаи дъх.

40.Миниатюрната доза агресия в леглото прави нещата су-у-упер горещи и вълнуващи. Струва си да му позволиш да те завърже, макар и символично. Ако ролята на жертва ти допадне (а тя най-вероятно ще), влез в нея докрай и изиграй една доза противопоставяне. Това ще взриви атмосферата. Само не преигравайте, за да не стане "играчка-плачка". И си измислете една дума-парола, която веднага да прекрати сценария, ако престане да ви харесва. 

41.Развихрете се в су-у-пер неприлични танци на дансинга в дискотеката. Прошепвай му какво ще му направиш по-късно, когато се усамотите.

42.За по-горещ ефект скочи „на стремето” на похотта странично. Тоест, ти пак си в ездачката, но правиш нещо като мост над тялото на гаджето ти, като се опираш на ръце и крака, разположени от двете му страни. Перпендикулярното ви сливане ще ви донесе ново, ултрапарещо изживяване. 

43.За по-плътна похотлива прегръдка в мисионерската прибери краката си един до друг и ги свий до гърдите си. После ги качи върху едното рамо на твоя човек и ги дръж максимално затворени и изпънати.

44.Определете си вечер, в която да се докосвате навсякъде другаде, само не и в ключовите си ерогенни зони. Така ще достигнете по-трудно крайната точка, но пък тя ще е в пъти по-интензивна.

45. Преди да ви дойдат гости, правете секс в едно от креслата или на диванчето. После цяла вечер ще се споглеждате и ще се усмихвате заговорнически, когато погледът ви попадне на въпросната гореща точка. В която небрежно и нищо-неподозиращо ще си седи някой от компанията.

46.Усамоти се, обади се на твоя човек и му обясни в подробности как се докарваш до крайната точка. Ефектът ще е хем високо-запалителен, хем супер-обучителен.

47.Задължително използвай ефекта на горещото питие. Задръж няколко секунди течността в уста, преди да я преглътнеш. И после започни да докосваш голата кожа на гаджето си с горещ дъх или език.

48.Не пропускай да му направиш горещ стриптийз. Това е едно от нещата, които мъжете посочват в челната десетка на възбуждащите ги маневри. За максимален ефект го помоли да седне на стол и завържи ръцете му отзад, за да не може да те докосва… докато се извиваш прелъстително на милиметри от него.

49.Изненадай го с вечеря на свещи. Без повод. Добра стара класика, която все така продължава да работи.

50.Преди да достигнеш крайната точка, докато той ти прави френска любов, повдигни леко бедра нагоре и свий тазовите мускули. Така финалът ще е същински чувствен фойерверк, който ще те изстреля на седмото небе.

51.Отмъкни това трикче от йогата: докато сте в кучешката, като ти си на 4 крака, извивай последователно гръб нагоре и надолу – това са движения, заимствани от йогийските пози Котка и Крава.

52.Поднеси му вечеря на дивана, до голото си тяло.

53.Направи резервации в хотел за една нощ и му определи среща на входа. След което го „отвлечи” за цялата нощ. Поръчайте румсървиз. Конфискувай всички мобилни телефони и изключи звука.

54.Кога за последно му обясни в детайли колко много го искаш? Никога няма да му е достатъчно, нито ще го отегчи, така че не се скъпи на този вид признания!

55.Косата неслучайно е едно от най-мощните оръжия за съблазън! Знаеш го и затова нощното ти шкафче прелива от шампоани, балсами, маски и стилизиращи продукти, а при първа възможност тичаш към фризьорския салон. Браво, човек трябва да се поддържа! Обаче дали не пропускаш един доста важен момент, свързан с прелъстителната "употреба" на косата? Деликатното докосване с нея ще накара голата кожа на гаджето ти да настръхне от удоволствие, особено ако първо си прокарала език по въпросната зона и тя е леко влажна. Направи го и ще видиш как той потръпва под въздушните ти ласки!

56.Гушкай го още по-често. Кой не се гордее с факта, че е толкова горещ, че любимото му същество не може да свали ръце от него?

57.Направи селекция от готини песни, която да си пуснете по време на секс. Настрой плейъра на режим shuffle и сменяйте темпото и подхода с всяка нова песен, така че да сте в тон с музикалния фон.

58.Появи се на вратата му с високи ботуши и плътно загърната в дълго палто. Разтвори го още на стълбището и демонстрирай отдолу перфектно черно дантелено бельо-снаряжение. Ще видиш нагледно значението на фразата "от вратата за краката".

59.Предложи му секс уикенд някъде.


Палавите маневри, които го плашат
Има разлика между лудо-горещи и просто луди изпълнения.

Да завържеш ръцете му за таблата на леглото си. После да му приложиш хватката "натрупване на напрежението чрез изчакване"... 12 часа.

Да се опиташ старателно да издълбаеш с нокти сърце на гърба му, така че да може да си го носи като татуировка - знак за вечната ви любов и страст.

Докато си на оргазмена вълна, да крещиш не само името му, но и пълния му адрес, плюс ЕГН -то, никнейма му в нета, email-a и цялата останала информация за него, до която си успяла да се докопаш чрез шпионаж.

Да се втурваш да правиш секси танц на кол при всяка предоставила ти се възможност: при среща с улични стълбове и пътни знаци, волейболни кошове, дървета и т.н.


От-кръста-му-надолу трикчета
Засвидетелствай на въпросната зона нужното внимание и подход!

1. Докосвай го известно време през бельото, без да бързаш да го сваляш.  
 
2. Направи масаж на бедрата, като избягваш най-горещата междубедрена точка. Това ще го накара да изтръпне.

3. Когато най-сетне се прехвърлиш върху нея, използвай овлажнител.

4. Отдели внимание на тестисите в оралната фаза. Порция езикови ласки, съчетани със засмукване, ще им се отрази супер.

5. Повдигни тестисите и прокарай език по улейчето кожа отдолу, където те се срещат с торса.

6. Мъжете обожават по време на фелацио да са изправени, а ти да си в краката им и периодично да ги поглеждаш в очите. Понеже позата подсказва пълна покорност. Направи го.

7. Дай тон за доброто старо 69, само че ти да си отгоре.

8. Един трик от изтока: стимулация на най-горещата му точка чрез стъпалата. „Гушваш” го между тях и започваш да ги движиш нагоре-надолу.

9. Вземи огърлица с кръгли топчета, сложи малко овлажнител върху нея, увий я около него и му направиш нежен похотлив масаж.

10. Пробвайте различни видове презервативи.

TrafficNews.bg