Оказва се, че и ти самата не знаеш. Дали сте „заедно” или просто преспивате? Има начин да разбереш истината.

Тоест, има 10 начина за да ти стане ясно дали ти и твоят любовник сте приятелчета само в леглото.

Единствената твоя вещ в тях е четката ти за зъби.

Гаджетата позволяват, даже настояват, момичето им да си оставя в тях резервно бельо, самобръсначка, зарядно за телефона и даже обезмаслено мляко, за в случаите когато преспива в тях. Когато става въпрос за секс приятелче, единственото твое нещо в неговият дом е четката ти за зъби. За освежаване на дъха преди спонтанният секс.

Сексът е част от ВСЯКО ваше виждане.

Aко никога срещите ви не са минавали без секс, имай предвид че секса е основа на сексуалните връзки. В истинските връзки има и други неща.

Всеки път когато „излизате”, всъщност не ходите никъде.

Двойките се срещат и извън домовете си, или поне извън леглото. Секс приятелите от друга страна, никога не излизат на дневна светлина. Те си купуват или поръчват храна за вкъщи, и си приготват сами коктейлите.

Той непрекъснато е с телефона в ръка и смс-ва докато си с него.

Момче което наистина те харесва, и иска да е част от твоето ежедневие, ще игнорира телефона си докато е с теб. Момчето което иска от теб само секс, се притеснява да не изпусне някой смс, пост във фейсбук или оферта за секс с някоя друга.

Не се е срещал с приятелите ти.

Запознаването с приятелите е висока летва, която секс приятелчетата не могат и не искат да прескочат. Опознаването на чужди приятели е трудоемко и абсолютна загуба на време, за хора които не смятат да развиват на връзката си. Няма запознаване с приятелите-няма връзка.

Той не ти прави подаръци за празниците.

Минава рожденият ти ден, после Коледа, Свети Валентин и ...нищо. Ама абсолютно нищо. Дори един смс нямаш. Това е сигурен знак, че секс приятелчето ти, не желае да инвестира нито чувства, нито средства във вашата връзка. От друга страна, ти съответно също нищо не подаряваш, което е добре за бюджета ти.

Виждате се само през делничните дни, или в уикендите, с обаждане в последната минута.

Двойките се виждат и през седмицата и през уикенда. Тези които се виждат само за секс, пазят скъпоценните си уикенди за по-специални случаи. Или за връзки в които искат да инвестират или за вероятни нови такива. Ако такива не изкочат на хоризонта, се звъни в последният момент на секс приятелчето за едно бързо неангажиращо сексче.

Най-личното нещо което знаеш за него е фамилията му.

И я знаеш от фейсбука му. Така е, защото връзката ви е на основа само, и единствено секс. И обмянта на каквато и да е лична информация е абсолютно ненужна. При двойките е обратното, всеки се стреми да научи максимално много неща за другият. Колкото по-малко знаеш, толкова по-малко вероятно е да имаш истинска връзка.

Никога не си правите „планове”.

Приятелите за секс, не кроят планове за напред, защото единствената им цел е да задоволят сексуалните си нужди или да си запълнят свободното време. Истинските гаджета, си умират да планират какво ще правят заедно; купуват си билети за концерт след два месеца; търсят места на които да отидат да почиват.

Изказвате си благопожелания след секс.

Сексуалните отношения, за разлика от емоционалните връзки, са маркирани от типични след-свършване-на-работата коментари, като „благодаря” или „ще се видим следващия път” или „лека вечер”. Те са ясни показатели, че вашата връзка е нищо друго, и няма да бъде нишо друго, освен секс.

TrafficNews.bg