Какво обичат мъжете повече от риболов в събота сутрин, мач в неделя следобед и бира с приятели вечер?

Отговорът е прост – френска любов. По всяко време. Няма мъж, който да не се възбужда само от мисълта за женски устни, обгърнали мъжественоството му. Ако твърди обратното, значи лъже. Вижте тези златни правила за перфекната орална любов:

Да падат дрехи и задръжки
Най-важното, което трябва да направите, за да го отведете в рая само с устни и език, е да забравите за комплексите и задръжките си. Някои специалисти сравняват доверието в отношенията между партньорите по време на френска любов с поставянето на главата на дресьора в устата на лъва. В случая лъвицата сте вие. Не хапете – ближете и смучете!

Бързата работа срам за майсторката
Не бързай. Започни с бавно облизване по цялата дължина на члена му. Представи си, че е близалка или сладолед. Ако го правиш с кеф, той със сигурност ще го усети. Ако у теб има и капчица погнуса или друго негативно чувство – отново ще забележи. Първо го налапай, после включи и ръцете си. Мъжете предпочитат усещането на устни по члена, отколкото на пръсти.

Отпусни гърлото
Много жени не харесват френската любов, защото се страхуват от неприятното усещане при естествения обратен гълтателен рефлекс. Случвало се е дори на жени, които не са правили френска любов. Спомнете си прегледа при лекар от уши, нос, гърло, който натиска езика ви с дървена пръчица, за да види състоянието на сливиците. Доближаването към гърлото на някакъв предмет предизвиква естествена реакция. Решението е просто – отпуснете гърлото. Това е тайната дори на гълтачите на саби. Отпускайки гърлото, ще установите, че пенисът му всъщност не е нечовешки голям и можете спокойно да го поемете, стигайки чак до основата му. Бъдете сигурни, че такова цялостно поемане ще му достави невероятно удоволствие. Техниката, при която поемаш члена му до основата, се нарича дийптроутинг и няма мъж, който да не й се кефи. Гаранция!

Вакуум
Обгърнете пениса му с устни плътно, така че да се получи ефект на вакуум. По този начин се движете от горе на долу и след това обратно.

Не забравяйте главичката
Главичката на мъжкия пенис е особено чувствителна. Там се намира голямо количество от нервните окончания. Това я прави особено важна част от цялата мъжественост. Отделете й специално внимание.

Околосветско пътешествие
Движенията нагоре и надолу по пениса са важни, но още по-важни са движенията с език в кръг.

Ами, зарзавата?
Не забравяйте, че тестисите са част от цялата мъжественост. Много жени ги изключват от цялата френска картинка, с което допускат груба грешка. Докато устните ви са заети с пениса му, може да галите тестисите му с ръка или леко да ги драскате. Леко, казах!

Перинеумът – мъжката G точка
Обърнете внимание и на едно друго тайно местенце на мъжа – перинеума. Това е областта на между скротума и ануса. Тази част е също толкова чувствителен, колкото е и пенисът. 

Погледни го в очите
Щом му доставяш удоволствие, значи няма нищо срамно в това, което правиш. И хайде стига вече с тези съмнения и комплекси! Оралната любов не е само за талантлива мръсница, а за всички. Погледът действа още по-сближаващо. Виждайки неговата възбуда и удоволствието, което е изписано на лицето му, и на теб ще ти стане по-хубаво.