Вижте как може да подобрите отношенията си с партньора:

1. Прегърнете любимия човек и го дръжте в ръцете си за 60 секунди. Докосването спомага за производството на хормоните окситоцин и допамин, които са отговорни за чувството ни на привързаност и удоволствие. Усещането за топлина и радост ще бъде и с двама ви през целия ден, затова по-често се прегръщайте. 

2. Изпратете съобщение на партньора, в което напишете всичко, което ви харесва в него или колко добре се чувствате заедно. Напомнете му за хубавите моменти от живота ви, и така дори и вие ще се заредите с позитивна енергия. Малките изненади понякога правят чудеса.

3. Запомнете какво най-много обича да пие или кое е любимото ястие на вашия партньор и го изненадайте, като му го купите/приготвите. Още по-хубаво е, ако сами решите да го приготвите. Той ще оцени това. Такива малки признаци на внимание са важни за взаимоотношенията. Хората обичат да се чувстват обгрижвани и със сигурност това ще подобри връзката ви.

4. За да съживите една връзка, изпратете кратко послание на приятеля си. Може в социалните мрежи, а може и като гласово съобщение. Покажете му, че си мислите за него, когато го няма, че ви липсва и че се интересувате от това как се чувства. Кой не обича такива жестове!

5. Поздравете половинката си с любимата песен по радиото. Това е една страхотна изненада, на която няма да устои.Оставете кратко романтично послание с поздрава, за да му покажете, че ви пука за него искате да изгледите нещата.

6. Оставете бележка с романтично послание в кутията за обяд на половинката си. За него е важно да почувства вашата любов и уважение. Това ще го усмихне и определено ще му се прииска да сте заедно в този момент.