Някои клишета никога не излизат от мода, в това число и сексът в кола. Еротичните ласки в автомобил са класика в жанра, с чиято практика много двойки могат да се похвалят. Със сигурност обаче има и такива, които още не са го правили и изгарят от нетърпение най-после и те да го направят. Ето съветите, които ще Ви помогнат да се насладят на едно наистина незабравимо и лудо преживяване.

Колата е за бърз секс

Не се надявайте, че в колата ще имате възможност да се отдадете на многоминутни и безкрайно дълги ласки с партньора си. Крампи на краката или схванат врат са част от проблемите, които може да си навлечете след продължителната любовна игра в не дотам широкото пространство на автомобила. Удобствата, които превозното средство предлага за подобен вид дейности и манипулации, не са особено големи, но за сметка на това пък леко гъделичкащото безпокойство от това някой полицай да не почука назидателно по прозореца засилва още повече тръпката от преживяването. Освен това колата дава чудесна възможност за усамотение с любимия човек по време на обедната почивка например или докато сте на семеен пикник и повече от всичко искате поне за момент да избягате от властната си свекърва и да се уедините с партньора си за няколко минути в уютното скривалище на автомобила си. 

Заредете се с мокри кърпички и козметика

Преди да се метнете върху седалките на автомобила и да се отдадете на бурните си страсти, не забравяйте да се запасите с пакетче мокри кърпички за освежаване и ароматизиране след секса. Задължителни са гребенът и някой и друг козметичен аксесоар. В противен случай след бурния и не особено комфортен секс в автомобила, има риск да придобиете вид, който би изплашил дори партньора ви в колата.

Отворете прозорец 

За да избегнете риск от задушаване, независимо от времето навън – топло или студено, открехнете някой от прозорците. Това ще ви позволи да дишате по-свободно, докато се наслаждавате един на друг на любовната игра върху седалките на автомобила си.

Не пропускайте тази поза

Тясното пространство, с което разполагате, създава някои дискомфортни ситуации - движенията са ограничени, а тялото - свито. Затова пък задушевната атмосфера вътре е прекрасен начин да почувствате партньора си по-плътно и близо до себе си от което и да е друго място. Най-удобната поза в случая е каубойската, независимо дали сте на предната или задната седалка. Ще ви е още по-удобно, ако жената седне върху партньора си с гръб към него и се наведе напред, опряла ръце на таблото или, ако е на задната седалка – на облегалката на предната седалка.

Разширете пространството

За да внесете по-голям простор в автомобила си, се преместете на задната седалка и наведете предните седалки максимално напред. В случай, че сте се позиционирали на предните седалки – просто ги дръпнете назад и при желание свалете облегалките. Така може да се насладите както на мисионерската поза, така и на каубойската. Френската любов пък безаварийно може да приложите и в двете позиции – седнала – ако сте на предната, или легнала – ако сте на задната седалка.

И на финал, не е лошо да опитате и върху капака, стига да си намерите някое усамотено кътче, далеч от любопитните погледи. Освен това сексът върху автомобилния капак предразполага към далеч по-широк избор от пози, с които да експериментирате на воля.