Да, когато става дума за случката между чаршафите, мъжете забелязват само някои неща, за които всъщност жените почти не се сещат.

Вашият партньор търси знаците, че химията е там и ще бъде силна и точно той наистина ви кара да го искате. Това са въпроси от най-голямо значение за мъжете в момента и те получават информацията от конкретно поведение. Какво наистина е важно за мъжете в леглото? По този въпрос съществуват две противоположни мнения.

Според едното мъжете обръщат внимание и на най-малката дреболия, а според другото им е напълно безразлично как изглеждате. И първото, и второто са напълно погрешни, а истината, както винаги, е някъде по средата. 

Днес ще сложим край на въпросите, които ви измъчват и ви карат да се чувствате неуверена и ще ви посочим на кои 5 неща представителите на силния пол обръщат най-голямо внимание по време на секс. 

 

Инициативата ви

 За мъжа е важно да усеща, че го искате точно толкова, колкото и той вас. Ако се държите като агне на заколение, със сигурност ще го разочаровате. 

 

Движенията ви

Не е необходимо да се държите като героиня от порно филм или модел от еротична фотосесия. Движенията ви трябва да са женствени и естествени. Това може да се случи, само ако сте разкрепостена, усещате се уверена и чувствате партньора си. 

 

Очите ви

Той може и да не обърне внимание дали веждите ви са добре оформени, но това, което изразяват очите ви, със сигурност няма да остане незабелязано. Ако разглеждате със съмнение голото му тяло или гледате скучно тавана на стаята, със сигурност няма да засилите сексуалното му желание. 

 

Дишането ви

Със сигурност дъхът ви трябва да бъде свеж. Дълбокото дишане, шепотът в ухото и стоновете - всичко това е невероятно секси. В никакъв случай обаче не преигравайте, просто спрете да се контролирате!  

 

Външността ви

Не си струва да се комплексирате заради няколкото излишни килограма по бедрата или формата на гърдите си, която според вас не е идеална. Той вече е харесал нещо във вас. Но на него ще му бъде много приятно да осъзнае, че искате да му се харесате. Красивото бельо и поддържаният външен вид ще му даде да разбере, че не ви е безразличен.

 

Източник:zajenata.bg