История за забравено край пътя куче трогна цял Тайланд, когато китайска медия разказа за съдбата на куче, което в продължение на четири години не напуска мястото, където стопаните му го забравили.

Преди четири години семейство пътува с колата си по шосето, когато в един момент решават да спрат на една от бензиностанциите на пътя и да заредят гориво. Тогава домашният им любимец решава да се поразходи навън и изскача от автомобила. Така в крайна сметка семейството потегля за вкъщи, без изобщо да забележи липсата на кучето.

Жители от близкото селце разказват, че животното винаги е стояло на това място и е чакало собствениците му да се завърнат. Една жена дори е споделила, че стотици пъти е приютявала кучето в дома ѝ, но то постоянно бягало от тях и се връщало на пътя.

Историята все пак има щастлив край, когато семейството разпознава кучето си с име БонБон сред многобройните му снимки из социалните мрежи и отива да го прибере.

Срещата е повече от сърцераздирателна и за хората, и за животното, въпреки всичко обаче БонБон отказва да се прибере с тях. Оказва се, че кучето вече е направило своя избор и решава да живее именно с жената, която през всичките четири години го е приютявала у тях и хранела.

Стопаните от своя страна са приели избора му и са обещали, че когато имат път, ще го посещават, предаде "La Vanguardia".