Мъжът, гледал кучетата на Лейди Гага е бил прострелян четири пъти в гърдите и всичко е било записано с камера за наблюдение от квартална къща.

Разследването продължава и за щастие мъжът, който е гледал кучетата на Гага се възстановява. Мъж от квартала му е помогнал и той веднага е бил откаран в болница.

Това е 30-годишният Райън Фишер, който се е грижил за трите кучета на Гага, докато тя е била на снимки за филм в Рим, Италия.

Не е известно дали животните на Гага са били конкретна цел, но се предполага, че това е така, защото в момента един добре родословен френски булдог може да се продаде до 10 000 долара.

site-detali-za-nemilata-drama-na-lejdi-gaga-ranet-shetachot-na-kuchinja-kuchinjata-ukradeni-taa-nudi-ogromna-suma-za-pronaogjachot-16.jpg

По-рано днес стана ясно, че двама от нейните три домашни любимци бяха отвлечени.

Лейди Гага предлага награда от половин милион долара за този, който успее да намери и върне двата и френски булдога, откраднати в Холивуд.

Американските медии също предоставиха имейл за връзка до KojiandGustav@gmail.com, с имената на нейните домашни любимци Коджи и Густав.

Третото й куче, булдогът Мис Ейша успя да избяга.

site-detali-za-nemilata-drama-na-lejdi-gaga-ranet-shetachot-na-kuchinja-kuchinjata-ukradeni-taa-nudi-ogromna-suma-za-pronaogjachot-08.jpg

site-detali-za-nemilata-drama-na-lejdi-gaga-ranet-shetachot-na-kuchinja-kuchinjata-ukradeni-taa-nudi-ogromna-suma-za-pronaogjachot-12.jpg

Членът на персонала на поп дивата, който се грижеше за кучетата, беше прострелян около 22 часа в сряда вечерта (24 февруари 2021 г.) четири пъти с полуавтоматичен пистолет. Двама нападатели са отнели кучетата от него и са напуснали местопроизшествието с бял седан, според полицейски източници за американските медии и според видеоклипа, записан от камера за наблюдение близо до местопроизшествието.

site-detali-za-nemilata-drama-na-lejdi-gaga-ranet-shetachot-na-kuchinja-kuchinjata-ukradeni-taa-nudi-ogromna-suma-za-pronaogjachot-10.jpg