Порно актрисата и риалити звезда Джесика Джеймис почина на 43 години. Американската роза бе открита мъртва в дома си в Сан Фернандино от медиците на спешните служби. Причината за смъртта ѝ все още не е известна, но тече разследване. Съобщава се, че в миналото Джесика е страдала от гърчове. 

Източници споделиха пред сайта на звездите TMZ, че на мястото на трагедията са били намерени медикаменти, продавани само с рецепта. Приятел на звездата е подал сигнал в извънредните служби, след като е заварил актрисата в безсъзнание в дома ѝ, са разкрили полицаи пред сайта.

Също се съобщава, че неидентифициран приятел се е отбил при звездата, за да види какво става с нея, след като не успял няколко дни подред да се свърже с нея. Джесика става световно известна порно актриса, след като подписва договор с Hustler през 2004 година. Тогава тя вече две години снима филми за възрастни, пишe Блиц.

След това Джесика стана и риалити звезда с участието си в шоуто Къщата за рехабилитация на известните. Джесика също е участвала в нашумелия в близкото минало сериял "Трева". В социалните мрежи Джесика има близо 1 милион последователи.