Дуейн Джонсън-Скалата сбъдна едно от желанията на своя фенка, която навърши 100 години. Актьорът поздрави Мари Гроувър по случай юбилея й с трогателно видео. Внуците на възрастната дама записаха реакцията й и споделиха видео в социалните мрежи. Те споделят, че баба им харесва Скалата повече от 25 години.

В деня на личния ѝ празник, нейната внучка Джейми поставя лаптоп в скута ѝ, на който върви песента "Happy Birtday", но онова, което Гроувър не подозира, е, че тя се изпълнява от нейния любимец.

"Това е Скалата!", възкликва рожденичката, поглеждайки екрана и от радост започва да се смее.

"Честит роден ден, скъпа Мари, ти, която днес навършваш 100 години. За мен е чест, че си мой почитател. Изпращам ти много любов и поздравления. Щастлив съм, вероятно както всички около теб, че си се родила и за мен е удоволствие да ти изпратя това съобщение. Сега, прекрасна моя, можеш да хапнеш торта, дори да се напиеш. Изживей най-хубавия си ден, купонясвай здраво!", казва в звездата от "Джуманджи".

Мари гледа с умиление към екрана и не може да повярва на очите си. Рожденичката определено е на седмото небе от щастие. Когато пожеланието на актьора приключва, възрастната фенка казва "Обичам те, Скала!".

Джонсън дори сподели видеото с реакцията на Мари в личния си профил в Instagram.