Главата на зверски убита 19-годишна стриптийзьорка е била намерена на улицата от деца, докато си играели. Те гледали с ужас как частите от тялото на Елизавета били изхвърлени от 12-ия етаж на жилищен блок, съобщава „Дейли Мейл“, цитиран от Блиц. Блондинката работела в стриптийз клуб в руския град Чита.  

38-годишен мъж, заподозрян в това, че е изхвърлил тялото ѝ от балкона, е арестуван от полицията. Униформените разбили вратата на апартамента му, за да влязат вътре. Той, обаче, отрича обвиненията.

15-годишният Игор разказва: „Аз и моите приятели намерихме частите от тялото. Беше много страшно. Първо бяха изхвърлени дрехи, които бяха покрити с кръв, и след това главата“. Част от останките паднали върху покрива над входа на блока.

Според някои информации, Елизавета била приятелка на арестувания мъж. Той бил собственик на апартамента.   Девойката работела в стриптийз клуб „Зажигалка“, който е част от верига клубове в цялата страна.  

Приятелка на убитата пусна съобщение в социалните мрежи с призив да се съберат пари за погребението ѝ. „Тя е израснала в сиропиталище и живееше с баба си. Няма пари за погребението ѝ“, пише тя.