7-годишно момченце от Австралия е в неизвестност след атентата в Барселона, съобщава британското издание "Тelegraph", цитирано от Нова тв.  Малкият Джулиан и майка му Джом били в района на площад "Каталуния", когато микробусът връхлетял и блъснал десетки пешеходци. Младата жена пострадала при нападението и била откарана в болница със сериозни наранявания. 

Състоянието й е стабилно и няма опасност за живота й, но вече повече от половин денонощие близките й не знаят къде е Джулиан. В социалните мрежи те разпространиха снимка на детето и призоваха всеки, който има информация за него, да се свърже с тях. 

По последни данни при атаката в Барселона са загинали 13 души, 15 са тежко ранени, 23 са ранени по-леко и 48 са с леки травми.

3-годишно дете е сред жертвите на атаката в Барселона, съобщава испанският сайт "Telecinco". 

 

Пострадалите хора са от 28 различни националности. Сред ранените са граждани на: Франция, Германия, Холандия, Аржентина, Венецуела, Белгия, Австралия, Унгария, Перу, Румъния, Ирландия, Гърция, Куба, Македония, Китай, Великобритания, Люксембург, Австрия, Канада, Еквадор, САЩ, Филипините, Кувейт, Пакистан, Тайван, Турция, Италия и Алжир. 

Още по темата: Бус се вряза в тълпа в Барселона, има ранени!

Расте броят на жертвите при атентата в Барселона ВИДЕО И СНИМКИ

Това ли е атентаторът от Барселона?

Ислямска държава пое отговорност за атентата в Барселона

Ликвидираха един от терористите, издирват изчезнала българка ВИДЕО

Втори атентат край Барселона! Кола се вряза в тълпа СНИМКА

Близки издирват двама българи в Барселона

Терористът от Барселона - все още на свобода