Неймар организира 5-дневно пари за 500 души в имение в Бразилия. След като новината се разчи, футболистът вече е подложен на изпепеляващи критики.

Нападателят на Пари Сен Жермен е поканил около 500 души в имение в Мангаратиба, Рио де Жанейро, за събитие, което започна в петък и ще свърши чак на нова година.

Бразилия е една от най-тежко засегнатите страни по време на пандемията от коронавирус, като до момента там са съобщени 190 000 смъртни случая от COVID-19.

Партито на Неймар ще включва частна дискотека в подземието на имението, която е създадена със специални шумоизолиращи панели. Ще бъдат поканени изпълнители и групи, които да вдигнат жегата на макс.

По искане на бразилеца на събитието няма да има мобилни телефони, така че нищо няма да бъде записано. След като подробности за плана му бяха публикувани в O Globo, Неймар беше силно критикуван от бразилския наро .

NEYMAR е критикуван, след като се твърди, че е домакин на петдневна партия близо до Рио с 500 души, докато Бразилия продължава да се бори с пандемията Covid.

28-годишната футболна суперзвезда имаше дискотека, построена с шумозащита в имение в Мангаратиба на прочутото зелено крайбрежие на града и започна тържествата на Коледа, съобщава вестник O Globo.

Твърди се, че Неймар е наел пищния имот, тъй като собственото му имение в района е в процес на ремонт, съобщават доклади.

Все още няма коментар от Неймар, чийто последен пост в социалната мрежа преди два дни е снимка със семейството му пред коледно дърво.

Адвокатът по правата на човека Аугусто де Аруда Ботелио написа в туитър: „Идиотският трофей за деня отива при Неймар за петдневното му парти.“