Мъжът, който се грижи за френските булдози на Лейди Гага, сподели, че се възстановява след "близката си среща със смъртта", след като беше прострелян от нападатели, които откраднаха две от кучетата на поп звездата.

В първите си публични коментари Райън Фишър разказва какво си спомня от инцидента миналата сряда вечер в Холивуд и благодари на семейството си, приятелите, хората, притекли му се на помощ и на Лейди Гага, която по това време е била в Италия за снимките на филм.

Двете откраднати четириноги бяха предадени невредими в полицията миналия петък, но двамата мъже, заподозрени в престъплението, остават в неизвестност. Питомците на звездата бяха доведени в полицейския участък от неназована жена, след което бяха предадени на представители на изпълнителката на "Shallow", която предложи награда от 500 000 долара за връщането им.

"Все още се възстановявам от много близка среща със смъртта", написа 30-годишният Фишър в Инстаграм, публикувайки свои снимки от болничното легло.

Описвайки инцидента, той казва, че е започнал да крещи панически, виждайки кръвта да се лее от раната, причинена му от огнестрелно оръжие.

Нападателите откраднаха две от кучетата на Лейди Гага - Коджи и Густав, припомня БТА. Третото - Ейша, остана при гледача си.

"Прегръщах Ейша, доколкото можех, благодарих ѝ за всички невероятни приключения, в които бяхме заедно, извиних ѝ се, че не успях да защитя братята ѝ, след което реших, че въпреки всичко ще се опитам да ги спася, както и себе си", пише Фишър.

Обръщайки се към Лейди Гага, Райън Фишър казва:

"Бебчетата ви се завърнаха и семейството е цяло ... успяхме! Показахте изключителна подкрепа през цялата тази криза както за мен, така и за семейството ми". Все още ми предстои лечение, но с нетърпение очаквам бъдещето и момента, в който ще бъда бомбардиран с целувки и близвания (и може би дори напишкване от вълнение?) от Ейша, Коджи и Густав", допълва Фишър.