Основателят на Тесла и един от най-богатите хора в света Илон Мъск даде съвет на изпълнителните директори на големите корпорации да престанат да губят времето си в безсмислени срещи. Мъск беше гост пред онлайн аудитория по време на годишната среща на върха на Съвета на главните изпълнителни директори на Wall Street Journal.

Той заяви, че дните в дискусии, конференции, презентации са загуба на време. Вместо това лидерите могат да обърнат повече внимание върху подобряването на своите продукти чрез ежедневни иновации. 

"Прекарвайте по-малко време в конференции и в презентации, трябва да се опитате да направите продукта си възможно най-добър добър." 

"Какъв е смисълът на една компания изобщо? Защо дори да има компании? Много хора не осъзнават каква е основната роля на корпорациите. Една компания няма стойност сама по себе си. Тя има стойност само до степента, в която е ефективен разпределител на ресурси за създаване на стоки и услуги, които са с по-голяма стойност от цената на вложените материали. Трябва да се общува с все повече клиенти. Трябва непрекъснато да усъвършенстваш продукта си. Трябва да видите всички гледни точки, да видите, кое в продукта ви може да бъде подобрено, къде грешите. Трябва да бъдете абсолютни перфекционисти по отношение на продукта, който правите. Ако не го обичате, не очаквайте и другите да го харесат".

"Когато прекарвам твърде много време в конферентната зала, обикновено нещата винаги се объркват. Когато обаче отида да проверя продукта нещата винаги тръгват нагоре и се подобряват".