Джесика Симпсън успешно свали цели 45 кг за половин година. Нейните 108 кг вече са в миналото и сега тя е 63 кг. Не много отдавна блондинката беше едно от най-големите изкушения на музикална сцена. Тя бе сред всеобщите любимки на Америка, като постепенно завладя и големия екран, участвайки в няколко филмови продукции.

След развода с певеца Ник Лачи, обаче, започна все по-малко да се говори за нея. Името ѝ се появи отново в медийното пространство когато срещна Ерик Джонсън, за когото се омъжи през 2014 г.

 

Но откакто роди 2-те си деца (6-годишната си дъщеря Максуел и 5-годишния си син Ейс), изпълнителката на "Irresistible" коренно се промени. Тя дълго време не можеше да свали качените при бременността килограми, което оказваше сериозно влияние на самочувствието ѝ, пише dir.bg.

По това време се говореше, че тя дотолкова не искала да признае факта, че е с наднормено тегло, че карала всички от обкръжението ѝ, в това число и собствената ѝ майка, да се подлагат на диета заедно с нея. В този период тя се опитваше да прикрие излишните килограми с широки дрехи, който обаче не успяха да заблудят почитателите ѝ.

След като през септември м.г. тя оповести, че очаква третото си дете (6-месечната Бърди Мей), феновете ѝ решиха, че тя никога повече няма да си възвърне перфектната фигура. Но се оказа, че грешат.

 "Толкова съм горда, че отново се чувствам като себе си. Дори когато всичко изглеждаше невъзможно, аз избрах да тренирам усилено", написа Симпсън в Instagram.
 
На кадъра тя носи черна рокля с дълги ръкави, която е прибрана в талията с кожен колан, а за да завърши цялостната си визия е сложила големи слънчеви очила и боти на висок ток.
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

6 months. 100 pounds down (Yes, I tipped the scales at 240 ????) My first trip away from #BIRDIEMAE and emotional for many reasons, but so proud to feel like myself again. Even when it felt impossible, I chose to work harder. ????

Публикация, споделена от Jessica Simpson (@jessicasimpson) на