През октомври 2018 г. в нощен клуб в град Череповец, от масивен инфаркт почина 32 годишният нигерийски принц Габриел Сегуна Аджаий. Известно време преди това се оженил за 50 годишната Наталия Веденина, с която имал две деца. Африканската приказка на Наталия, обаче не приключва с това.

Сестрата на Наталия съобщава, че след смъртта на Габриел, с вдовицата се свързвал неговият брат Майкъл. Оказало се, че според законите на Нигерия той получава вдовицата като „наследство“ и е длъжен да се ожени за нея. Наталия помислила известно време и решила да се съобрази с този странен обичай.

Роднината на Наталия разказва, че 30 годишният Майкъл пристигнал от Нигерия и се нанесъл в дома на сестра й. Новата му съпруга е принудена да го храни и да го пере, а новият й жених по цял ден си седи вкъщи и дори не помисля да си намери работа.

„Той е заел цяла стая и въобще не се смущава, че не помага с нищо. Не иска нито да работи, нито да учи. Ние сме против той да живее при Наталия. Все пак тя отглежда две деца“, разказва сестрата на вдовицата.