След като Брадли Купър се раздели с Ирина Шейк, актьорът и певицата Лейди Гага отрекоха да са имали интимна връзка. Въпреки това бившата на Купър се съмнява, че това е истина.

33-годишният супермодел си даде почивка от връзката с номинирания за "Оскар" актьор преди дни. Напускането ѝ на съвместния им дом беше придружено от предположения на американската медия, че до финала на снимките на "Роди се звезда", Купър и Гага са преминали границата на приятелството.

Щатската преса съобщава, че причината Брадли и Ирина да са останали максимално дълго заедно, е 2-годишната им дъщеря Леа де Сейн.

Според източник, докато е снимал музикалната драма, Брадли е "отсъствал емоционално" от близките си. Това е причинило проблемите във взаимоотношенията им, пише dir.bg.

Запознати твърдят още, че Шейк започнала да намира за неподходящ факта, че половинката ѝ прекарвала време с Гага в странни часове на денонощието. А интимното им изпълнение на церемонията на наградите "Оскар" допълнително разклатило съмненията на модела, въпреки убежденията, че двамата били в роля.

Преди няколко дни самата Лейди Гага беше атакувана с въпроси от свои фенове на концерта си в Лас Вегас. Почитателите я питаха къде е Брадли Купър и дали тя е причината за разбитото му семейство. Подвикванията започнаха точно преди изпълнението на спечелилата "Оскар" песен - "Shallow" и раздразниха изпълнителката.

"Знаете ли какво? Бъдете мили или се разкарайте", отвърна им тя.