Привидно обикновена къща излезе на пазара за 800 000 долара /около 1,4 милиона лева/, а при огледи се оказа че мазето и е превърнато в таен нощен и стриптийз клуб.

Имотът, който може да се похвали с пет спални и три бани, се намира в тиха задънена улица в Индианаполис, САЩ, и изглежда като обикновен семеен дом отвън.

Разполага с голям плувен басейн и веранда с приличен размер, идеална за забавление.

Нищо не изглежда подозрително, когато влезете в къщата от около 470 кв.м. Тя е елегантно декорирана с дървени акценти навсякъде и разполага с голяма маса за хранене, идеална за семейство, която се намира под впечатляващ полилей.

Въпреки това, потенциалните купувачи може да изпитат известен шок, ако се спуснат надолу към мазето, което е превърнато в нощен клуб, пълен с пълни с хладилници за алкоол, черни кабини, билярдна маса, неонови табели, голям бар и пространство за танци.

Има и импровизиран стриптийз клуб със сцена, пилон за танци, диско топка и голям диван за гледане. Хората от квартала са смаяни от тайния нощен клуб, след като снимки на къщата бяха споделени онлайн.

„Живея точно от другата страна на границата в Илинойс. Това наистина може да е най-горещият клуб в Индиана“, пише потребител в социалните мрежи.

Друг добави: „Бизнесът отпред, купонът отзад“.

Някой друг коментира: „Най-добра къща за интроверти, можете да излизате и да останете в същото време!“

В близост има и друга забележителната къща с две спални, която е на пазара за много по-достъпни 253 000 долара /около 435 000 лева/. Уловката? Тя представлява "готическата" къща с осмоъгълна форма и е боядисана изцяло в черно - както отвътре, така и отвън.