Сдружение ПФК Ботев благодари на всички фенове за доброто стопанисване на стадион „Христо Ботев“ при първия домакински мач. Ето и какво написаха от сдружението:  

Когато едва преди няколко дни изразихме увереност, че феновете на Ботев ще бъдат добри стопани на стадион „Христо Ботев“ и, ако трябва, ще трепят мишки и хлебарки, не подозирахме, че ще сме толкова добри пророци. Но сега вече е факт: още при първия домакински мач на Колежа се случи точно това.

Днес се обръщаме с благодарност към членовете на трите най-големи фенски фракции, които са и сред най-старите организации на привърженици на Ботев – „Лудата Банда“, „Бригада Тракия“, Centrum Crew, и които възприемаме за истинските Бултрас. Както и към всички останали фенове на отбора, които осъзнават какво се случва. Благодарим Ви и сме дълбоко признателни за подкрепата към Сдружение ПФК Ботев, изразена по време на срещата срещу „Етър“.

Вече сме напълно убедени, че всички ние заедно няма да позволим на една шепа хора, които пред съдбата на Ботев поставят желанието си за осигуряване на владението и ползване на стадиона в свой личен и корпоративен интерес, да изпълнят пъкления план – да превземат Сдружението, а с това и клуба.