Дербито между ЦСКА - София и Левски на старта на плейофите в efbet Лига ще се проведе с фенове и на двата отбора по трибуните. Това обяви пред медиите директорът на секция "Първенства и турнири" към Българския футболен съюз Валентин Чакъров. От казаното стана ясно, че двата столични клуба са стигнали лесно до разбирателство.

"Ще има фенове и на двата отбора. Двата отбора се държаха много коректно и разумно. Дай боже всичко да е наред, ще има по-големи буферни зони. И двата отбора заявиха, че очакват между 10 хиляди и 13 хиляди души. Не е коментирано това, което Левски заяви по-рано - да няма публика.

Футболът е за феновете, аз съм за диалог и разбирателство и феновете да се радват на футболната игра, а не това, което става напоследък. Срещата мина гладко, да. Разбирателство между двата клуба имаше, не е имало спорове. Дано феновете проумеят, че това е една игра и по-добрият да спечели. БФС застава на тази позиция - футболната игра е за фенове, не е приятно да е без фенове", заяви Валентин Чакъров.