По най-добрия начин завърши сезон 2020 за пловдивския отбор “КА-2 Рейсинг Тийм”. В този труден и напрегнат заради коронавируса автомобилен сезон, тимът завърши кампанията си за тази година с три шампионски титли и две вицешампионски. Това стана факт, след като предвиденото за последно състезание за тази година - “Писта Бургас” бе отменено официално.

С шеста шампионска титла в серия “макси” се окичи Константин Маршавелов (КА-2 Рейсинг, (Mitsubishi Lancer Evo X)), който завърши този сезон с три победи и едно второ място. Трите победи на пловдивчанина бяха на “Писта Енеос”, “Писта София” и “Писта Стара Загора”, а второ място той записа на “Писта Хасково”, която се оказа и последна за този сезон. Това е и четвърта поредна титла за пилота на “КА-2 Рейсинг”.

С втора вицешампионска титла приключва сезона Камен Василев (КА-2 Рейсинг, Mitsubishi Lancer Evo X). През този сезон той на три пъти завърши на четвърто място, а най-доброто си постижение, Василев записа на софийското трасе, където се класира на трето място.

С пета поредна титла в серия “туринг” се окичи Иван Влъчков (КА-2 Рейсинг, Honda Civic), който завърши сезона с три победи и едно пето място. Влъчков завърши като победител на “Писта Енеос”, “Писта Стара Загора” и “Писта Хасково”, а в състезанието в столицата завърши на пето място след технически проблем.

В серия “туринг” вицешампион за 2020 година е друг представител на “КА-2 Рейсинг Тийм” - Кольо Карастоянов (КА-2 Рейсинг, Honda Civic). Той записа една победа през този сезон, а на два пъти завърши на второ място. Карастоянов записа и едно отпадане през този сезон.

В отборното класиране в шампионата на писта и затворен маршрут отборът на “КА-2 Рейсинг Тийм” остана непобеден през този сезон. На четири пъти пловдивският тим се качи на най-високото стъпало на почетната стълбичка през сезона, с което заслужи и отборната титла за тази година.