Следващите два мача от Националната волейболна лига, които Марица (Пловдив) трябваше да изиграе според досегашната програма, бяха отложени за по-късни дати поради срещите на Жълто-сините с руския Енисей (Красноярск) в Шампионската лига на Европа. Така шампионките на България ще гостуват на Славия (София) на 21 ноември от 17:00 б.в. вместо на 4 ноември, а ще посрещнат Левски (София) в Пловдив на 28 ноември от 18:30 б.в. вместо на 11 ноември.

Билетите за предстоящия мач на Марица (Пловдив) с Енисей (Красноярск) от Шампионска лига 2018 вече са в продажба. Елитният руски тим гостува в зала Колодрума на 7 ноември от 18:00 б.в. в първи сблъсък между двата отбора по пътя към груповата фаза от най-престижното клубно състезание.

Срещу цена от само 5 лева любителите на волейбола ще могат да изгледат на живовълнуващия мач и да подкрепят българските момичета в техния европейски поход. За ученици и пенсионери входът е безплатен.

Билетите се продават онлайн тук, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на касата в зала Колодрума преди мача.