Феновете на футболния ЦСКА на Гриша Ганчев прекратяват разговорите с основния спонсор на влезлия в Първа лига ЦСКА 1948 – Цветомир Найденов. Това съобщи лидерът на "Сектор Г" Иван Велчев–Кюстендилеца след срещата си с Гриша Ганчев днес по обяд. Историята започна вчера, когато част от организираните привърженици на ЦСКА на Гриша Ганчев се срещнаха с Цветомир Найденов и му отправиха предложение да оттегли финансовата си подкрепа към ЦСКА 1948 и да я пренасочи към отбора от стадион "Българска армия”.

"Вече всичко е загубено и ще се изправим срещу тях може би още в първия кръг на първенството. Разбрали сме се да играем с тях на "Българска армия", по никакъв повод няма да се съгласим да играем на стадион "Васил Левски", каза Велчев. Той категорично отрече информациите, че двата клуба биха могли да се обединят. Според него, "ЦСКА 1948 е клуб, създаден единствено да бъде трън в очите на ЦСКА", съобщава БТв. 

"Обединение не е коментирано, то не е възможно по никакъв начин. Нашата идея е да се затрие отборът с числата и той да бъде поканен като спонсор. Това е въпрос на договорка между двете страни - между Найденов и Ганчев. Виждаме от днешните изяви на г-н Найденов, че това се оказва, че е невъзможно. Отчитаме тази среща като грешка", каза още Велчев и допълни: "Според мен този отбор (ЦСКА 1948) не се дирижира директно от него, а някъде по-отгоре. Така че той и да има желание да направи нещо с нас, може да е получил сутринта рано обаждане и му е забранено."