Марадона: Бях отвлечен от НЛО

Футболистът разкри и интимна подробност от личния си живот

Свят
21.12.2019 13:57 908 2
Марадона: Бях отвлечен от НЛО

Легендата Диего Армандо Марадона за пореден път изуми със странно твърдение. Той заяви в интервю за телевизия “TyC Sports”, че е бил отвлечен от НЛО в продължение на три дни. Освен това той разкри и интересна интимна подборност от своя живот, споделяйки, че е загубил девствеността си само на 13 години с по-възрастна жена.

Попитан дали вярва в извънземни, Марадона заяви: “Защо да усложняваме нещата? Веднъж изпих малко повече питиета и след това ме нямаше в продължение на три дни. Когато се прибрах казах, че бях отвлечен от НЛО. Те ме отвлякоха и не мога да ви кажа нищо повече”.

“Загубих девствеността си на 13 години в мазето с по-възрастна жена. Аз бях отгоре, докато тя четеше вестник”, каза още Дон Диего.

Той разкри още, че в кариерата си е имал няколко мача, в които е играб без дае спал предната нощ. Освен това разкри, че ако има възможност, би поканил на яхтата си Лионел Меси, Карлос Тевес и Габриел Хайнце.

Марадона говори и за гола с “Божията ръка” срещу Англия на световното първенство през 1986 година. Според него това е бил “нормален гол срещу англичаните, които убиваха деца във Фолклендската война”.
Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
2 Коментара
Сортирай по
коментар

ншнн 14:04, 21.12.2019

Поредния луд... привлича слава с подвеждащи изказваниа....

Oтговора0
коментар

Така е.. 14:33, 21.12.2019

Белия мед не прощава..

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина