Нападателят Осман Джалоу не е издържал медицинските тестове в Левски, тъй като е болен от хепатит. 26-годишният футболист вече бе договорил личните си условия и се очакваше именно той да е решението на "сините" проблеми в атака. След направените медицински тестове обаче стана ясно, че до трансфер няма да се стигне и Джалоу бе освободен.

Преди това нападателят изкара двудневни проби и изигра 75 минути в контролата с молдовския Милсами. Бившият играч на Брьондби и Ризеспор впечатли с изявите си, след като спечели дузпа, пропусната от Мигел Бедоя, и отбеляза гол, който не бе зачетен заради засада, съобщи Sportal.bg.

“Джалоу за съжаление няма да играе в Левски. Очаквахме днес, че той ще подпише, но се оказа, че има много сериозен проблем. Преди година и половина се е разболял от хепатит, след което се е лекувал дълго, но резултатите показаха, че не е излекуван. Именно поради това няма как да рискувам здравето на целия тим, като подпиша договор с Джалоу, който след време може да се окаже и че няма да може да играе поради този проблем.''

Няма проблеми с играчите и щаба на тима, няма място за притеснение, тъй като се заразяваш по полов или кръвен път. Мислехме, че този играч може да ни свърши работа, но при тези условия казах на момчето да напусне лагера. Имаме готов вариант за друг футболист работим и скоро ще имаме нов нападател”, коментира Георги Иванов-Гонзо. 

TrafficNews.bg