Смятам, че ще победя Антъни Джошуа, дори и в Лондон, обяви Кубрат Пулев пред Нова тв. Мачът между двамата трябва да се проведе в края на май или началото на юни, но все още не договорено мястото. К

обрата предпочита да се бие в Истанбул, а Джошуа в родния му град - Лондон. Ще стане един уникален мач, увери Пулев, който от 3 седмици се подготвя в базата в Белмекен. Кобрата разкри, че 5 месеца са напълно достатъчни за подготовката му. "Много бързо влизам във форма", добави той. Най-важното било да няма контузии.

"Не се притеснявам, че ще изпитам болка", каза Пулев. Той се върна и в 2017 г., когато мачът му с Джошуа не се състоя заради контузия на Пулев.

"И тогава, и сега най-важното е да победя, да имаме световен шампион в най-тежката категория", обясни Пулев. За противника си каза, че е опасен съперник, който прави серия удара, взривява, но после му трябва време да се възстанови и почива. "В момента се чувствам в спортния пубертет", пошегува се Кобрата. А иначе бил в перфектна форма, здрав.

"И тогава, и сега продължавам да не играя за парите", каза той по повод 2008 г., когато става европейски шампион при аматьорите. Той разкри, че дълги години боксьорите ни получавали 700- 1500 лева, които дори се молили да им ги изплатят.