Мексиканският професионален боксьор Канело Алварес защити своите титли на Световната боксова асоциация, Световния боксов съвет и организацията The RING в суперсредна категория. Този път той се справи с представителя на Турция Авни Йълдъръм. Мачът на Алварес беше голямото зрелище на гала вечер в Маями, на "Хард Рок Стейдиъм". Той обаче не оправда очакванията да бъде оспорван. Йълдъръм се отказа в третия рунд, след като именитият му съперник преди това го бе пратил в нокдаун с комбинация от ляв и десен в главата.

Така Алварес защити титлите си и постигна 55-та победа на професионалния ринг (37 с нокаут). Мексиканецът има в актива си и две равенства, както и загуба от Флойд Мейуедър през 2013 г. Турският му съперник пък преживя трета загуба сред професионалистите. Той е побеждавал в 21 мача до момента

“Дойдох и направих това, което трябваше да направя. Трябваше да спечеля с нокаут и го постигнах”, заяви Алварес. Следващата среща на шампиона ще бъде на 8 май. За тогава е насрочен мачът му с Били Джо Сондърс. В него ще са заложени трите титли на Алварес, както и поясът Световната боксова организация.