Изчезнали са ключови документи по скандала с държавните средства, изразходвани за организация на европейското първенство за юноши през 2015 година.

След серия разследвания на bTV през 2019 година, Министерството на младежта и спорта поиска Българският футболен съюз да възстанови неправомерно похарчени над 140 000 лева.

Днес от ведомството алармираха за незаконосъобразни действия на служители, допуснали изчезването на проекта към договора.

В съобщението се посочва, че заради липсващата документация към настоящия момент министерството не е в състояние да възобнови проверката. По казуса ще бъдат сезирани компетентните органи. 

В края на 2019-a установи, че БФС е плащал за осветление, съдийска стая и стая за делегата на стадион "Черноморец" в Бургас. Официални мачове от шампионата там не са играни.

В началото на месец май 2020 г. от футболната централа отрекоха твърденията за нецелесъобразни разходи по организацията и не приеха претенциите за възстановяване на сумата в размер на близо 145 хил. лева.