Представиха първия епизод от документалната поредица „Аз съм Джорджина“, посветен на живота на Джорджина Родригес - жената до световноизвестния футболист Кристиано Роналдо.

Джорджина е родена в Буенос Айрес от баща аржентинец и майка испанка. Израства в североизточния испански град Хака. Занимава се с танци. По-късно започва работа в магазин на Gucci в Мадрид, където среща Роналдо и любовната им приказка започва.

На 27-ми януари тя има двоен празник- 28-мия й рожден ден и премиера на документалната поредица "Аз съм Джорджина", в която разказва за прехода си от обикновена продавачка до жената на най-известния футболист в света. Красавицата , не е предполагала , че луксозните стоки , които е продавала ще бъдат носени от самата нея на червения килим.

"Аз съм Джорджина Родригес. Преди 5 години животът ми се промени. Пристигането ми в Мадрид беше ужасно. Разглеждах евтини апартаменти, които струваха около £250 долара на месец. Накрая се озовах в складово помещение. Беше ледено студено през зимата и горещо през лятото. Животът ми се промени в деня, когато срещнах Кристиано Роналдо", заяви тя.

Джорджина  разказва как сутрин е пътувала с автобуса до работа, а вечерта футболистът я е взимал с „Бугати”. А когато  посещавала имението на Роналдо, буквално се губила преди да намери кухнята.

"Станах жената до най-следваният мъж в света. Но за мен той е нормален човек. Мечтаех си да имам до себе си принц от приказките и това се случи. Благодарение на любовта в момента животът ми е сбъдната мечта. Хака е мястото, където израснах. Там започнах да танцувам и се наслаждавах на обичта на семейството си. Всичко това ме е оформило като личност", разкрива още Джорджина.

Сега любимата на футболиста има близо 30 милиона последователи в  Instagram, пътува по света. Тя работи усилено и постоянно се стреми да се развива - участва в заснемането на много фотосесии.

Първият епизод от сериала за Джорджина беше излъчен в четвъртък на 27 януари. В момента половинката на Роналдо е бременна с близнаци.