Антъни Джошуа не се страхува от предизвикателствата и е готов да смени своята професия. По-рано този месец британецът си върна титлите в тежка категория, след като отмъсти на Анди Руис в Саудитска Арабия. Джошуа показа на всички, че може да приеме провала и да си вземе поуки от него. Той доминира над своя опонент и отново е на трона при тежките.

 

Британецът даде интервю за TMZ и сподели, че е готов да се пробва в ММА. AJ сподели, че живее само веднъж и няма нищо против да се тества в нови среди:

"Моето приключение беше болезнено и изискваше доста жертви, но имаше и паметни моменти, които идват с него. Опитът е най-добрият учител. Научих много и благодарение на тези уроци съм това, което съм днес. Добре беше, че победих Руис и доказах на себе си, че го мога. Винаги съм знаел, че ще го победя.

Победата беше за моите фенове, които усетиха загубата. Имаше много коментари за загубата ми, но сега победих и моите фенове могат да се радват и да ходят с високо вдигнати глави. Уайлдър има последния пояс и за мен ще бъде перфектен опонент. Готов съм за всеки един от двамата с Фюри.

Да, определено бих сменил професията. Лесно е да кажеш, че не го можеш, но аз вярвам, че не трябва да си поставяш граници в живота.

Ако се появи шанс, то тогава аз вярвам, че всеки трябва да се тества. Ако се появи шанс за ММА или за киното, то аз ще приема, защото живеем само веднъж. Да, определено бих обмислил предложение за боксова среща в Русия."

Източник: mma.bg