Директорът на UFC Дейна Уайт говореше изцяло за реванш с Хабиб Нурмагомедов, когато бе попитан от журналисти на пресконференцията след UFC 246 за следващия двубой на Конър Макгрегър. Въпреки че феновете по-скоро очакваха приказки за бъдещ мач с Хорхе Масвидал, Уайт изглеждаше заинтересован единствено да промотира реванш с Орела, пише Sportal.bg.

“Масвидал е интересен, но постоянно изникват интересни и известни лица, които искат да се бият с Макгрегър. Най-много смисъл има да направим реванш с Хабиб, защото това ще бъде добре и за самия него. Масвидал дори няма титла, въпреки че Конър иска неговия колан за “най-лошо коп*ле”, това не е световна титла. Бих искал да видя и битка Масвидал - Конър, но трябва да направим това, което има най-много смисъл. 

Конър - Хабиб ще бъде най-голямата битка в историята на спорта и ще подобри всички рекорди. Тя може да бъде проведена на всички най-известни арени, трябва да преценим кое ще бъде най-добре. И за двамата бойци този двубой ще бъде от огромно значение за наследството им в ММА. Да не забравяме, че Конър преди първия сблъсък имаше много проблеми в личния си живот и с контузии, така че не беше 100% готов”, каза Уайт.