Сериозна дилема ще имат днес в Локомотив (Пд). „Черно-белите“ ще трябва да решат дали ще ползват Милош Петрович за гостуването на Ботев (Вр) или не, съобщава ''Мач Телеграф''. Защитникът бе заменен принудително още през първата част при загубата от Левски, след като Найджъл Робърта го удари с коляно в главата. Прегледите, които му бяха направени, показаха, че няма комоцио, но е засегната скулата му. Добрата новина е, че няма счупване, което би го извадило за дълго време от игра.

Все пак последната дума ще има лекарят на тима. Петрович е почти незаменима част от защитната тройка на „черно-белите“, която е в основата на доброто им представяне до този момент в първенството. На „Герена“ той бе заменен от Гомис, който обаче е сред футболистите, които може да напуснат „Лаута“ през зимата. Агитката на „черно-белите“ пък стартира поредна благотворителна акция. Този път феновете се заеха за втори път да спасяват отец Иван и хората от приюта му.

За целта трябва да бъдат събрани фасул, леща, ориз, олио, оцет, сирене, кашкавал, а също и почистващи и перилни препарати, дезинфектанти, тоалетна хартия. Желаещите да помогнат трябва да го направят на 5 декември, събота, когато ще предоставят даренията си на бариерата на „Лаута“.