Полузащитникът на Ботев Пловдив – Янис Карабельов говори пред Диема спорт за сезона на тима и целите пред отбора. Карабельов коментира условията при „канарчетата“ и ги възхвали. Също така юношата на Славия коментира целите пред пловдивчани и как се стича към този момент сезона на „жълто-черните“.

„Направихме много добра подготовка и влязохме с желание в този мач. Гоним своите цели през сезона, но за мое нещастие, то нещата не се получаваха така както искахме. Футболът дава много шансове и успяхме да се реваншираме. Тръгваме във възходяща линия“, стартира Карабельов пред „Домът на футбола“.

„Сезонът не мога да му дам крайна оценка, тъй като има време още. Започнахме трудно, но е важно, че тимът изгради стил, който се надявам да носи радост на феновете. Относно целите – не съм човекът, който ще ви каже това. Стремим се да спечелим Купата“.

„За мен идването ми в Ботев беше най-правилният ход. Имам всички условия да се развивам като играч и човек. Семейството ми е добре, аз съм добре и това е най-важното за мен. Мисля, че още миналата година загатнахме какъв ни е потенциалът. Тепърва сега започваме да го развиваме, имаме млади момчета. Треньорите искат да внедрят и юноши. Това е дълъг процес, а треньорът се справя перфектно. Времето ще покаже какво ще постигнем“, обясни юношата на Славия.