Капитанът на Ботев (Пловдив) Виктор Генев говори за нагласата на тима за предстоящите мачове от турнира за Купата на България. "Канарите" стартират утре участието си в надпреварата с гостуване на Черноморец (Балчик). Двубоят е от 12,30 часа.

"Мотивацията е доста сериозна. Турнирът за Купата на България е малко по-специален. Концентрирани сме и отиваме да спечелим мача. Напълно сериозно се обръщаме към всеки един двубой. Ще се опитаме да стигнем възможно най-далеч. Няма място за подценяване", сподели в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт централният защитник.

Той бе запитан и за спомените си от деня, когато вдигна именно Купата на България с Ботев Пловдив. Това стана през 2017 година, когато жълто-черните победиха Лудогорец с 2:1 на националния стадион "Васил Левски".

"Специално за този двубой мога да заявя, че е един от най-паметните в моята кариера, като футболист и като човек. Мачът беше доста труден. Няма как да няма вълнение. Спомням си двубоя, тези емоции остават за цял живот", допълни Виктор Генев.