Един от най-важните хора в медийния отдел на Ботев Евгени Добревски се раздели с клуба. Новината обяви той в социалните мрежи. Добревски беше в Ботев две години, а ресорът му беше социални медии. След като беше освободено предното пресаташе на Ботев Тодор Благов той беше в ролята на пресаташе на клуба. 

Припомняме, че от миналата седмица в Ботев има нов медиен директор, а това Любослав Лозанов, който дълги години беше в Нова телевизия и отразяваше българския футболен елит. 

Ето какво написа Евгени в профила си във Фейсбук:

Приятели и познати,

Ще използвам личния си профил, за да се обърна към всеки един от вас, който подкрепяше мен и работата ми през последните почти 2 години в Ботев Пловдив.

Ще започна с благодарност към хората, които ме приеха в клуба, дадоха ми шанс и позволиха да сбъдна една голяма за мен мечта - сърдечно ви благодаря!

Благодаря и на моите колеги, с които работих на дневна база, без които нямаше как да създавам и споделям толкова съдържание в официалните канали на клуба.

Благодаря на всички журналисти и медии, с които се запознах и имах възможността да работя през последните години.

Не на последно, благодаря на моето семейство и приятели, които разбираха и подкрепяха моята отдаденост и любов към работата ми и Ботев като клуб.

Благодаря на всички “жълто-черни" фенове за уважението, което ми показваха на всеки един мач.

За мен беше чест и привилегия да представлявам клуб като любимия ми Ботев.

Пожелавам на всички здраве и успех!

Само Ботев!