Председателят на Сдружение ПФК Ботев Пловдив Радослав Кошински заяви, че влизането на Антон Зингаревич е все по-близо. Единствената стъпка е фактическото прехвърляне на акциите. Припомняме, че днес Ботев избра нов борд на директорите, в който влезе и самият Зингаревич.

"Общото събрание на Ботев се проведе по нормален ред. Присъстваха представители на 100% от акциите на клуба. Помолихме синдика на ТЦ-ИМЕ да присъства на днешната среща и тя дойде. Събранието мина нормално. В дневния ред имаше две точки - освобождаване на стария Съвет на директорите и приемането на нов борд. В новия съвет на директорите влизат Антон Зингаревич, Александър Ослан, Илиян Филипов, адв. Слави Мекински и Георги Христосков", заяви Кошински. 

"Две са стъпките Антон Зингаревич до получи акциите на клуба. Първата стъпка вече я изпълнихме, като приехме нов борд на директорите днес, а втората е фактическото прехвърляне на акциите. Все още чакаме финалното становище на господин Зингаревич, но мисля, че няма да има проблем. Нещата в клуба се развивата по един професионален начин, новото ръководство прави селекцията. Надявам се оттук нататък нещата да се получат", каза още председателят на Сдружение Ботев.