Помощник-треньорът на Ботев Стефан Стоянов направи интересно сравнение за съдийството в двубоя с ЦСКА 1948. Стоянов заяви за съдийството, че някои неща са очевидни като не казваш на Мис Вселена, че е красива и на второкласник, че не може да смята.

"Има известно подобрение и разлика при нас в последните мачове, и то в положителен аспект. Имахме владеене на топката, идеи в нападение и ситуации. При положение, че имаме за цел да извървим конкретен път, дори и този резултат може да се приеме добре. В началото на седмицата всеки иска да е титуляр, но както се представя през седмицата може да играе, може и да остане резерва".

"Според мен за реферите… някой неща са очевидни. Не казваш на Мис Вселена, че е красива, не казваш и на второкласник, че не може да смята”, бе коментарът на Стоянов за реферите.

"За Левски ще опитаме да направим каквото трябва. Всяка крачка е важна, всяка тренировка също. В крайна сметка се опитваме да стигнем там, където искат феновете. Не може да разглеждаме отделно този мач от пътя, който сме поели. Изисква време, трудно е. В конкретния мач резултатът е неприятен, настроението е лошо, но има позитиви от играта. Дано следващите крачки са по-големи, за да може бързо да стигнем до мястото си. Ботев може да има краткосрочна и дългосрочна цел. Първата е толкова явна, че нямаме време да работим за втората. Дългосрочната е толкова хубава, че има смисъл да се работи. Тя е като дойде някой в Ботев да не го питат медиите каква му е целта, както не се пита в Лудогорец. Нашата цел е някой ден този въпрос да стане излишен", добави Стефан Стоянов.

"Нормално е Зингаревич да напусне изнервен. Освен собственик, е и фен. Всеки, който е видял желанието на играчите, се чувства ограбен. Мисля, че няма как да е недоволен от играта", каза Стоянов.