Станислав Работов претърпя успешна операция на коляното. Талантът на "канарчетата" скъса връзки на коляното и днес бе подложен на оперативна интервенция в столична клиника.

Очакванията на медицинския щаб на "канарчетата" са бранителят да се възстановява около седем месеца. Работов се чувства добре след операцията, като от следващата седмица ще стартира рехабилитация.

Всички в "жълто-черния" Клуб пожелаваме на Роби бързо възстановяване и завръщане на терена, където да радва феновете с изявите си, написаха от клуба.

В същото време стана ясно, че друг играч на Ботев - Монир Ал Бадарин е получил повиквателна за младежкия национален отбор на Палестина. 

Халфът се присъедини тази сутрин към лагера на формацията до 20 години.

Талантливият играч ще вземе участие в турнира Араб Къп, който ще се проведе в Саудитска Арабия. Тимът на Палестина е в група с отборите на Судан и Мароко, като мачовете са на 25 и 27 май.

"Чувствам се прекрасно и по-късно ще направя първата си тренировка с отбора. В утрешния ден ще изиграем контролна среща срещу Оман. Това е ново предизвикателство за мен и се надявам да се представя по най-добрия начин.", сподели Монир Ал Бадарин пред клубния сайт на "канарчетата".