Ботев ще посрещне кипърския Апоел Никозия в първия си мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите на 20 юли, а не на 21 юли. Това потвърдиха и двата клуба, а решението е на УЕФА.

Така Ботев ще е домакин на 20 юли в София, а реваншът е в Никозия на 28 юли.

Причината е, че трите отбора бяха изтеглени да домакинстват в един ден и в един и същи град, нещо, за което Ви информирахме първи. 

Задава се голям проблем с домакинствата на българските отбори в евротурниритеТри тима ще домакинстват в София

Проблемът с домакинствата на отборите ни в евротурнирите е факт, трябва да се промени програматаТри отбора няма как да домакинстват в един ден и в един и същи град

Със сигурност ще има и още една промяна, а тя е свързана с домакинствата на Левски и ЦСКА. Левски е домакин на гръцкия ПАОК, а ЦСКА приема Македония Гьоче Петров от Северна Македония. 

Най-вероятно Левски или ЦСКА ще размени домакинството си. 

Освен това е много вероятно и трите мача на българските отбори да са на националния стадион "Васил Левски". Ботев е заявил стадиона като основен, а Левски поискаха да играят на националния стадион, който ще приеме повече зрители от стадион "Георги Аспарухов". ЦСКА официално не е потвърдил, че има лиценз от УЕФА за стадион "България армия" и също може да се окаже, че ще трябва да играе на "Васил Левски".