На официална церемония беше преименувана клубната база на Ботев в Коматево. Тя се казваше Футболен комплекс "Ботев 1912", но вече носи името Футболен комплекс "Никола Щерев - Старика" на една от най-големите легенди на клуба и основател на Детско юношеската школа на Ботев. 

Смяната на името беше по инициатива на фондация "Жълто и черно". 

Не беше случайно избрана и днешната дата за официалното преименуване, защото днес се навършват 94 години от спечелването на първата шампионска титла на Ботев, а победния гол за успеха с 1:0 над Левски вкарва именно Никола Щерев - Старика.

В 18:30ч. в кафенето на клубната база на Ботев беше изненесена реплика на Царската купа и феновете можеха да се снимат с нея. Бяха показени и автентичен златен медал от 1929г. и златната значка, дарена от Ботев на Никола Щерев през 1932 година, като знак на благодарност по повод 15-годишната му усилена дейност за просперитета и развитието на клуба.

Присъстваха и легендите Паница Хаджийски, Трифон Пачев, Краси Манолов, Марин Бакалов, Атанас Пашев, Вангел Делев, Димитър Младенов, Митко Аргиров, Кирил Пейчев и други.

Освен тях беше и цялата ДЮШ на Ботев и футболистите от първия отбор Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов, както и директорът Радостин Кикишев.

Точно в 19:12ч. всички излязоха пред клубната база и официално беше открит новият надпис - Футболен комплекс "Никола Щерев - Старика" и от импровизираната трибуна говориха журналистът Валери Станков, внучката на Никола Щерев - Мирослава Кацарова, оперативният директор в Ботев Радостин Кикишев и любимецът на бултрасите Лъчезар Балтанов.

След официалната част феновете на Боев запалиха факли и в същият този момент светнаха буквите на преименуваната база - Никола Щерев - Старика.

Чисто административно базата смени официално името си в края на юни.

Никола Щерев - Старика е роден на 13 март 1903г. в Пловдив. Шампион с отбора през 1929г. и автор на победния гол във финала срещу Левски в София. Дългогодишен играч и капитан на клуба. Основател е на Детско юношеската школа на Ботев. Умира на 27 декември 1972г. в Пловдив. През тази година се навършиха 120 години от рождението на Старика, а по този повод бяха организирани и две големи събития организирани от фондация "Жълто и черно". Представяне на уникални артефакти на Никола Щерев, а след това и изложба на артефактите в Пловдивския исторически музей.

Следващата цел на фондация е да бъде изграден паметник на легендата на Ботев Динко Дерменджиев - Чико.