Капитанът Ботев Тодор Неделев говори в предавенто "Домът на футбола" по Диема спорт. Той разкри, че заради контузият е пропаднал негов трансфер. 

"Всеки сезон ние имаме Лудогорец, ЦСКА, Левски, имаме Черно море, Локомотив Пд, да не изреждам всички отбори. Знаем кои отбори се борят за титлата, за челните места. Миналата година, това, че завършихме пред Левски, Локомотив и Черно море трябваше да ни даде мотивация. Трудно и почти невъзможно е да се борим за първите места. Надяваме се на Купата на България, това ще ни бъде най-лесният път към Европа, като бройка мачове, защото този турнир дава по-лесно място в първенството. Дай Боже, първо да отстраним Балчик, а после ще мислим по-нататък“, каза Тодор Неделев за предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

Той претърпя операция в Тбилиси след катастрофата между двата автобуса на националния ни отбор по футбол в Грузия през юни. Относно евентуалния му трансфер преди инцидента в Грузия: "За мое нещастие, се случи катастрофата и се наложи да си остана тук. Сега просто се надявам да съм здрав и да започна да играя.“

Атакуващият халф похвали националния отбор на България, който постигна две победи в последните си две срещи.

"Видяхте групата за Европейското, която не мисля, че е толкова трудна, винаги има шанс. Трябва да вярваме и да го показваме на терена“, сподели още Тодор Неделев.

Дали се вижда част от тима на Младен Кръстаич?

"Честно да ви кажа, не се виждам в отбора. Има млади момчета, които се представят добре на моята позиция. Аз не мога да кажа кога ще започна да играя. Как ще играя в началото? Треньорът решава кого да извика. Най-важно е който е повикан да играе и да помогне на отбора да върви. Винаги бих се отзовал на повиквателна“, каза още Неделев.