Уважаеми Ботевисти,

На 01. 02. 2023 г. ЗАЕДНО направихме голяма крачка към завръщането ни в храма на Ботевизма - Колежа! Този ден ще остане в историята като най-масовия протест до момента, в който всички ние силно изкрещяхме ИСКАМЕ СИ КОЛЕЖА", ОБЕДИНЕНИ пред един от носещите най-голям символизъм паметници в България. Извървяхме път, който беше омърсен от гнусни изяви на знайни и незнайни медийни лакеи. Спечелихме битка, но не и войната за нашия дом!

Вчера - 09. 02. 2023 г., успяхме да се преборим и да подпечатаме чрез решението на Общински съвет Пловдив нова победа срещу цинизма на една самозабравила се шайка, подиграваща се с търпението на поколения Ботевисти!

От тук нататък нека всеки знае, че всяка крачка встрани от поставените цели ще води до това жълто-черната общественост да показва своя нрав по начин, който кара всички да треперят.

Действията на всеки един от нас в последните години доведоха до краен резултат, който днес се изразява в стойност от над 32 млн. лева за спортни съоръжения в града ни!

За съжаление протест на 50-тина лумпена, подтикнати от шайка безхаберници в града ни, открадна 16,3 млн. лева от гражданите на Пловдив под надслов „Равнопоставеност или кръв“!

Въпреки несправедливостта оставаме горди от това, че любовта на всяко едно жълто-черно сърце доведе до засилване на омразата в дребните души на Язов, Узунов и Сие, които днес празнуват пирова победа на гърба на поредния велик Ботевистки подвиг. От днес нататък вие, просяци неблагодарни, ще бъдете тормозени на всяка крачка не за друго, а защото докато ние водихме борба за нашия стадион, вие сеехте омраза и опити за саботаж! Време е да пожънете това, което посяхте!

А от община Пловдив и компетентните органи очакваме отговори на следните въпроси:

1. Получила ли е новопостроената трибуна „Бесика“ Разрешение за ползване, надлежно издадено от органите на ДНСК, на коя дата се е случило това и на чие име е издадено това разрешение.
2. Лицензирано ли е съоръжението от БФС за провеждане на мачове от Ефбет лига и кога и как се е случило това?
3. Как преди да бъде документално оформено въвеждането в експлоатация и лицензирането от страна на БФС на трибуна „Бесика“ едно частно юридическо лице /ПФК „Локомотив Пловдив 19?6“/ започна разпродажбата на билети и карти за това съоръжение?
4. Къде отиват приходите от тези билети и карти при положение, че въпросното съоръжение е общинска собственост и не е отдадено за ползване на трети лица.

Черните дни за вас, кюстендилци, тепърва предстоят!

А ние продължаваме нашата битка, която касае единствено съхранението на Ботевизма и предаването на любовта от поколение на поколение!
Само Ботев!