Славният футболист и треньор на Ботев (Пловдив) Марин Бакалов изрази надежда, че добрите дни пред тима тепърва предстоят.

"Това, което се случва до момента - рестартът на строежа на стадиона, чакан нов собственик, нов треньор, селекция, са все хубави неща. Надявам се добрите дни и времена пред Ботев да предстоят, а и не само пред Ботев, а и за всички български клубове. Да дадем ново начало, тласък. Да се залага повече на българските млади играчи и стабилност в отборите. Такава, каквато Ботев търсеше от доста време", пожела си Бакалов пред "Тема Спорт".

"Ако има загуба за Ботев, то това безспорно е отсъствието на Тодор Неделев. Дано всичко около операцията е минало успешно и в следващите 5-6 месеца да се възстанови напълни и отново да радва феновете на Ботев и футбола у нас. Безспорният лидер на Ботев и един от най-добрите футболисти в България. Няма как да не липсва, но дано в новия треньорски щаб да съумеят да намерят добри играчи, които да използват през пролетта", добави легендата на "канарчетата".

"Не зная дали новият треньор Валентич ще успее. Всеки е различен и има своите си методи и виждания. Пожелавам му успех", завърши Марин Бакалов.