Берое и Локомотив Пловдив се изправят в мач от 8-мия кръг на Първа лига. Двубоят е тази вечер от 21:00 часа в Стара Загора.

Домакините не започнаха шампионата по най-убедителния начин и за момента имат само един успех в седем срещи. "Черно-белите" са на другия полюс - те заемат пето място и са на четири пункта от лидера ЦСКА 1948, но и с изигран мач по-малко.

Все пак балансът между двата отбора в последните седем срещи помежду им е в полза зелените. В тези мачове Берое записа три победи, Локо една, а в три са завършили наравно.

Букмейкърите дават предимство на гостите от Пловдив. Betano предлага коефициент 2,42 за успех на "черно-белите", а за домакините тя се оценява на 3,25.

Най-резонният залог в двубоя не привлича с висока ставка, но ако не искате да рискувате, логиката сочи под 2,5 гола в мача за 1,6 коеф.

Добра оферта можете да получи, ако усетът ви води към победа на пловдивчани с точно един гол - 3,9 коеф. Първи гол на Бирсен Карагарен ще ви умножи парите 10 пъти.

Ако смятате, че домакинският фактор ще окаже влияние, то може да опитате Берое да отбележи първи и да спечели - 3,5 коеф.