Клубът на привържениците на Ботев стартира инициатива по повод 112-та годишнина на клуба. Феновете ще могат да изпращат своите разкази от най-ярките и емоционални моменти от мачовете на тима. Трима от тях ще получат и награди като победителите ще бъдат обявени след томбола. Идеята на КПБП е историите да бъдат издадени в книжен формат.

Ето какво написаха от КПБП:

Скъпи приятели,

В навечерието на 112-годишнината от основаването на нашия любим клуб, КПБП приканва всеки от вас да вземе участие в нашата инициатива, в която заедно с Ботев (Пловдив) ще отбележим рождения ден на най-стария клуб в България.

Изпратете ни разказ за вашия най-ярък, най-емоционален и най-скъп спомен от мач на жълто-черния отбор - случка, която никога няма да забравите и ще разказвате и на децата си, и на внуците си толкова пъти, че накрая те ще имат чувството, че са я преживели заедно с вас. Можете да изпращате вашите кратки разкази с отбелязване от кой мач и от коя година са на нашия e - mail: 112kpbp@gmail.com до края на месец март.

В началото на април, чрез томбола, ще разпределим три награди.

Трима от вас ще имат шанса да спечелят тениска от Колекцията "112 години Ботев" с автографи от футболистите на отбора, както и два ваучера на стойност 100 лева за магазина на КПБП. В последствие ще се опитаме да издадем вашите истории в книжен формат, който да бъде за спомен на поколения ботевисти.де за спомен на поколения ботевисти.