Клубът на привържениците на Ботев призова феновете на тима за подкрепа във важния мач срещу Спартак Варна от четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Двубоят със Спартак Варна е днес от 17:30ч. на Колежа.

Вижте какво написаха от КПБП:

Уважаеми ботевисти,

Изговориха се много неща, изписаха се множество и най-разнообразни мнения по всякакви теми, свързани с и около Ботев, във всевъзможни канали. Станахме специалисти по всичко, недоволстваме и сочим с пръст, но напоследък сякаш забравяме да вършим нашата основна работа-да бъдем на трибуните на най-красивия стадион в България във всеки мач на жълто-черните, да подкрепяме нашата детска, безгранична любов безрезервно, да бъдем пример за всички в страната ни. Седалките са по-скоро празни, в множеството от нас няма достатъчно искра в очите, когато пеем за Ботев.

Били сме обаче и в по-тежки ситуации от тази. Класирали сме се и след седмо място, не сме достигали до четвърт-финал за Купата, дори нямахме стадион цели десет години. Сега имаме почти всичко.

Единственото общо след всички тези моменти е, че ние винаги се връщаме с гръм и трясък на картата. Фитилът ни е къс и искрата при нас се пали лесно. Дали няма да "избухнем" още утре?

Ботев-Спартак Варна 27.02 17:30ч.
Просто ела!